Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdevmtyvmwp0bnyxexmwmf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaymf8wmv8xnl9rbc5fmteumtmumtaucg5nil1d?sha=e9dc4be2b7cca6b7

ØBG Festdag i den dansende efterårssol

28. september 2022, 15.43

ØBG Silkeborg fejrede lørdag 24. sep. 2022, at klubben over de senere har haft flot fremgang. Medlemstallet er stærkt stigende og der har været ibrugtagning af nye fine rammer. 


Tennis og Padel anlægget på Ø Bordingvej er løbende udvidet frem til 2021.

Sportscenter Buskelund blev indviet i dec. 2020.

ØBG Fitness åbnede i marts 2022.

 

Festdagen tog afsæt i en ny version af ØBG Løbet, hvor Buskelundskolens Forældreforening var tovholder. Et flot arrangement hvor både børn, unge og voksne fik rørt benene. Efterårssolen dansede om kap med de mange aktiviteter i mål området og de mange frivillige skabte en dejlig dag. Alle startnumre fik ØBG Merchandise i form af hue eller halstørklæde. Som en del af ØBG Løbet blev Fællesskabsstafetten om morgenen overdraget fra HA85. Ved løbets afslutning blev stafetten videregivet til Runner.dk (Danmarks største løbe/gå fællesskab)

 

Lørdag eftermiddag åbnede ØBG de nye hal-faciliteter i Sportscenter Buskelund. Hallerne summede af unge piger og drenge, der fik prøvet kræfter med mange af klubbens indendørs tilbud. Udover de traditionelle idrætsgrene, som Håndbold, Basket, Gymnastik, Badminton, Tennis – fik flere også øjnene op for Floorball og Kids Volley.

 

Klubbens hovedbestyrelse havde besluttet, at ØBG Festdagen skulle afsluttes med en fest for de frivillige. Som en anerkendelse af den indsats der ydes, både på trænerbænken og i bestyrelserne. Uden frivillighed, intet fællesskab og ingen aktiviteter i ØBG. Det er vigtigt at huske på. Det blev et brag af en fest, hvor Balle Heltenes musikalske evner, indrammede en smuk festdag i ØBG Silkeborg.

 

p.s. ØBG Løbet påtænker vi at gentage i 2023. Planlægningen går snart i gang :-)