Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar om ØBG Silkeborg

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål om ØBG Silkeborg.
1. Hvem skal jeg som træner henvende mig til, hvis jeg skal bruge nøglebrik eller nøgle til hallerne i Balle og Buskelund?


Mathias i Cafe Levehuse har ansvaret for nøglebrikker – husk at aflevere din brik tilbage efter endt brug. Skriv til cafe@øbg.dk2. Kan jeg få mit budskab på infoskærmene i Sportscenter Buskelund?


Skriv til formand@øbg.dk3. Hvem kan anvende mødelokalerne på 1. sal i Sportscenter Buskelund?


Trænere og bestyrelser kan booke til klubformål via www.øbg.dk. Frivillige i ØBG kan låne lokalerne til private formål – forespørgsel sendes til cafe@øbg.dk. Der skal arrangeres rengøring – aftal det med Mathias i Cafe Levehuse.4. Kan man leje hallerne i Balle og Buskelund gennem ØBG?


Nej, hallerne er kommunale. Læs mere om hvem, hvad og hvordan på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune.5. Hvor finder man info om ØBG Silkeborg?


www.øbg.dk kan du klikke dig ind til alle 8 ØBG afdelinger. Du finder også de fleste ØBG afdelinger på Facebook.6. Kan man blive frivillig i ØBG?


Ja - i den grad. Kom og oplev hvor givende det er at give – skriv til info@øbg.dk7. Hvordan bestiller jeg ØBG’s klubdragt?


www.øbg.dk er der et link til webshoppen som udbydes af Sport 24. Bemærk: Der kommer ny ØBG Klubdragt i foråret 2023.8. Hvor kommer jeg af med mine gode ideer til klubben (og anden feedback)?


Skriv til ide@øbg.dk9. Hvilke åbningstider har Cafe Levehuse i Sportscenter Buskelund?


Cafe’en har åbent fra mandag til torsdag i tidsrummet kl. 17.00-20.00. Herudover er der åbent ved stævner og kampe – aftal eller forespørg gerne ved Mathias.10. Må hallerne benyttes, hvis indgangen er ulåst?


Nej! Der skal være lavet aftale med ØBG eller være foretaget booking i Fritidsportalen. Ved spørgsmål – kontakt info@øbg.dk