Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdevmtyvmwp0bnyxexmwmf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaymf8wmv8xnl9rbc5fmteumtmumtaucg5nil1d?sha=e9dc4be2b7cca6b7

Forpagter i ØBG – opdatering!

1. februar 2022, 20.43

Den tidligere annoncerede aftale omkring forpagtning af Café Levehuse er blevet annulleret. Helmi Fraije er ikke lykkes med at blive klar til opstart 1. februar. Det har vi taget konsekvensen af.


Heldigvis har vi haft andre dygtige kandidater i spil. Derfor er vi også meget glade for at kunne fortælle jer, at der er indgået en ny forpagteraftale med Mathias Dybdal Jensen.


Mathias er fra lokalområdet og har et godt kendskab til ØBG og FC Silkeborg, hvor han selv er aktiv i dag. Mathias overtager forpagtningen af Café Levehuse fra 1. marts 2022.


Allerede nu vil I kunne skrive til cafe@øbg.dk omkring kommende arrangementer.


Lidt om Mathias:

Uddannet ernæringsassistent og til daglig kostfaglig ansvarlig ved Buskelundskolens Børnehave, Eventyrhuset. Han er 27 år og har en stærk ambition om, at skabe det cafémiljø vi alle stræber efter.


Som han siger;

”Hvem husker ikke, da man som knægt sad i hallens cafeteria og fik en sportsbolle eller lidt slik – og hyggede sig med vennerne. Jeg håber, jeg kan bidrage til, at en masse børn og unge mennesker kan gøre det fremadrettet. Jeg vil gerne skabe gode rammer for alle, der gerne vil benytte Café Levehuse”


Vi er meget glade for det nye samarbejde og ønsker dig varmt velkommen – Mathias :-)ØBG Silkeborg