Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdevmtyvmwp0bnyxexmwmf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaymf8wmv8xnl9rbc5fmteumtmumtaucg5nil1d?sha=e9dc4be2b7cca6b7

Fællesskab og Frivillighed

3. oktober 2021, 12.36

Mens disse linjer skrives, slår regnen mod ruden. Efterårets komme træder tydeligt frem. I morgen (red. 2. okt) holder ØBG Fodbold afslutningsstævne for en masse børn og unge. Vi kan forvente over 2000 besøgende på banerne omkring Sportscenter Buskelund. Håber det klarer op :-)

 

Uanset en tvivlsom vejrudsigt og at lyset går på hæld, er der grund til optimisme. På møde i ØBG Hovedbestyrelsen i onsdags var der positive meldinger. Medlemmerne er på vej tilbage. Corona nedlukning til trods. Glæden ved at være en del af fællesskabet i ØBG står stærkere end nogensinde. Hvor er det fantastisk!

 

Hvis du ikke allerede er aktiv i ØBG, så kig forbi. Der er plads til alle. Om du er til Basket, Padel, Floorball – eller noget helt andet. Hvis du ikke rigtig ved, hvad der er din sport, så prøv DrengeTons (måske snart også PigeTons) – her kan du smage på lidt af hvert. Tjek www.øbg.dk for alle vores tilbud.

 

Fællesskabet i ØBG vokser, og det betyder også at ledelsesopgaven vokser. Vi har brug for dig, som træner, holdleder, dommer, bestyrelsesmedlem el. lign. Måske tror du, at det er en svær opgave. Svaret hertil er; ”du får hjælp”. Frivillige kræfter er afgørende for, at vi har et fællesskab, der fungerer og spirer. Frivillige kræfter er kimen til det gode liv. 


Håber vi ses.

 

Bh ØBG